Elektrotechniek Kees van Schaik B.V. Bel direct
0348 - 443 642

Elektrotechniek Kees van Schaik werkt samen met zeer gerenommeerde en betrouwbare partners. Gezamenlijke bundeling versterkt onze expertise en werkwijze. Bezoek de websites van onze partners voor meer informatie.

Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De missie van Uneto-VNI is: “UNETO-VNI zorgt ervoor dat de branche een positief imago heeft. De ondernemingen worden gewaardeerd door hun innovatieve kracht en probleemoplossend vermogen. Opdrachtgevers en klanten hebben een positief beeld over de dienstverlening en waarderen de nieuwe concepten die ontwikkeld worden. Het merk UNETO-VNI staat voor integer, betrouwbaar en vakmanschap.” (Bron: website Uneto-Vni). Een missie waar wij ons als elektrotechnisch installateur graag bij aansluiten.

Wij zijn aangesloten bij ElektroTransfer. Een groep die kennis op zowel vakgebied als organisatorisch gebied bundelen. Door deze samenwerking kunnen wij altijd een beroep doen op extra vakspecialisten. Hiermee bent u als relatie verzekerd van continuïteit in uw project zonder stagnatie.

Installateur-Elektra-Elektricien

Elektrotechniek Kees van Schaik is een duurzame installateur en aangesloten bij het landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch- en totaal installateurs. Wij hebben met elkaar gemeen dat we naast het traditionele installatiewerk, specialist zijn in duurzame oplossingen voor energiebesparing. Wij helpen u aan de oplossing voor al uw elektrotechnische wensen. Het samenwerkingsverband bestaat uit ruim 40 installateurs die gevestigd zijn door heel het land. Zij gaan altijd uit voor de meest gunstige oplossing voor het milieu en uw portemonnee. Alle diensten voeren zij vakkundig en professioneel uit. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt zorgen de installateurs voor een passende en toekomstgerichte oplossing; advies, ontwerp, installatie en onderhoud van een elektrotechnische installatie.